Vyprodaná první Regionals v Sword & Shield trhají rekordy v účasti

Tento víkend se budou hrát první Regionals v novém formátu. 🇩🇪 Bochum v Německu je při účasti 380 hráčů v kategorii Masters vyprodaná. A to se jedná pouze o Regionals! Počkejte, jak to bude vypadat v dubnu na mistrovství Evropy v Berlíně…
Pořadatelé na poslední chvíli vymýšlejí, jak do termínu 11.-12.01. nafouknout prostory. Pokud se jim to povede, dočkáme se prvního Regionals s top32 top cutem po mnoha letech.

🇺🇸 Dallas v Texasu v USA, kde se bude hrát o týden později, je na tom podobně a hlásí 371 Masters.

Kde sledovat

Obě lednová Regionals se budou vysílat na Twitchi.

🇩🇪 Bochum se bude vysílat 11.-12.01. na kanálu Victory Road: https://www.twitch.tv/victoryroadvgc

🇺🇸 Dallas se bude vysílat 18.-19.01. přímo na oficiálním kanálu Pokémon: https://www.twitch.tv/pokemon

Co sledovat

První velké mezinárodní turnaje v novém formátu definitivně napoví o metě. Jakému týmu se bude dařit? Dokáže někdo přemoct silnou čtyřku Dragapult, Togekiss, Tyranitar, Excadrill? Povede se někomu na Západě úspěšně zahrát populární japonský Trick Room s Rhyperiorem? Překvapí něco neobvyklého?

V Bochumi máme želízko v ohni, jímž je Hamstermania. S jeho staršími týmy se dostal nejeden hráč do top10 na žebříčku. Jak si povede současný tým?

S kým sledovat

PokéSport.cz Discord má sekci věnovanou mezinárodním turnajům. Dění o víkendu budeme po očku sledovat. Po očku, protože celé dva dny přenosů je opravdu hodně obsahu. Pojďte se dívat a diskutovat aktuální dění s námi.

One Comment on “Vyprodaná první Regionals v Sword & Shield trhají rekordy v účasti”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *