Pokémon Sword a Shield: Jak chytit 4IV Ditto

Ditto je patrně nejdůležitější pokémon pro kompetitivní hráče. A to ani z důvodu jeho použitelnosti v soubojích, jako spíš z důvodu jeho užití při křížení nových pokemonů vhodných pro zápasy. V tomto článku Vám ukážeme, jak chytit Ditta s vysokým počtem IV, vhodného na křížení s Vašimi pokémony.

V Pokémon Sword a Shield se Ditto nachází na dvou místech. Buďto v trávě u Lake of Outrage, kde se však budete muset potýkat s jinými pokemony, a hlavně nezískáte Ditta s dobrými dědičnými vlastnostmi, nebo v kamenném oltáři označeném číslem 66.

Těchto oltářů je ve hře celá spousta. Vyznačují se tím, že když je navštívíte, obvykle vám dají nějaké W do hry, a některé, z nichž vystupují do oblak fialové paprsky, vám umožní tzv. „raid battle“, ne nepodobnou, kterou možná znáte z Pokemon Go. Musíte zde porazit obzvláště silného pokemona, kterého pak následně můžete i chytit.

Oltář s číslem 66 se nachází ve Wild Area v oblasti Stony Wilderness. Najdete ho kousek pod mostem, viz obrázek

Zde, když zahájíte raid zápas, máte velkou šanci narazit na Ditta s vysokými IV – dědičnými hodnotami. Ditto se vždy na začátku zápasu transformuje do pokemona hráče, který zápas vyvolal. Takže se připravte tím, že ostatní 3 pokemoni budou counterovat pokemona vyvolávače. Zápas lze vyvolat vhozením předmětu Wishing Star do oltáře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *