Vyšlo Pokémon Home!

V noci na dnešek vyšlo Pokémon Home znamenající možnost přesunu pokémonů ze starších her do Sword a Shield.

Nintnedo Switch verze podporuje propojení her Pokemon Sword a Shield a Pokemon Let’s Go Pikachu a Eevee. Zároveň jak mobilní, tak switchiová verze Pokémon Home zajišťuje propojení se softwarem Nintenda 3DS – Pokemon Bank. V budoucnu se rovněž můžeme dočkat propojení s mobilní hrou Pokémon Go.

Krom transferu pokémonů zajišťuje Pokémon Home rovněž výměnu pokémonů. A co víc, půjde dokonce přes telefon! A to hned několika způsoby: Wonder Box, GTS, Room Trade a Friend Trade. Podrobnosti ke každému připravíme později.

V Pokémon Home jsou pro přehlednost pokémoni seřazeni podle National Dexu (čili od Bulbasaura), a u každého se kromě jeho statů nachází pokédexová informace. Samozřejmostí je také vyhledávání dle abilit či útoků. S Pokémon Home rovněž přichází nějaké eventové Mystery gifts, které bude možné vybrat právě zde.

V sekci Your Room se pak nachází různé informace týkající se her tebou připojených. Můžeš také upravit svůj profil pomocí samolepek, které získáš při plnění různých výzev v sekci Challenges. V telefonu si také můžeš zjistit nějaké novinky týkající se pokémonů či online turnajů.

Pokémon Home představuje nejnovější článek mezi pokémon hrami. Pro zjednodušení vysvětlení, jakým způsobem lze vyměňovat pokémony mezi různými hrami, vyrobil Cengizhan tento pěkný diagram.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *